31/1/14

Taller: M'agrada...

Avui, un altre dels tallers que impartiré a Grap/pa, un mini-àlbum allargat, on poder afegir les fotografies i escriure el que ens agrada. I com estem al febrer, jo he volgut representar el que m'agrada perquè m'emociona... Aquella mirada, aquell somriure...
Hoy, otro de los talleres que impartiré en Grap/pa, un mini-álbum alargado, donde poder añadir las fotografías y escribir lo que nos gusta. Y como estamos en febrero, he querido representar lo que me gusta porque me emociona... Aquella mirada, aquella sonrisa...


Per a mí, un mini molt espcial, molt net, on farem servir a tope la big shot, on farem les nostres butxaques per poder amagar el nostre escrit però donant-li una mica de sorpesa... Troquels i  mooolt de sentiment !!!
Para mí, un mini muy especial, muy limpio, donde haremos servir a tope la big shot, donde realizaremos nuestros bolsillos para poder esconder nuestro escrito, pero dándole un poco de sorpresa... Troqueles y mucho sentimiento !!!


Detalls:
Detalles:

Així que si t'agrada i vols fer el teu min-àlbum amb el que a tu t'emociona, us hi esperem !!!
Así que si te gusta y quieres hacer tu mini-álbum con lo que a ti te emociona, os esperamos !!!


Quan ?
Dissabte 8 de febrer de 10:00 a 14:00
Divendres 14 de febrer de 16:30 a 20:30


Per reservar la vostra plaça, només cal que us poseu en contacte amb Grap/pa, per mail a: comunicacion@grap-pa.com o bé per telèfon al 93 232 32 13.



Para reservar vuestra plaza, podéis poneros en contacto con Grap/pa, por mail a: comunicacion@grap-pa.com o bien por teléfono al 93 232 32 13.


Bon cap de setmana !!!
Feliz finde !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...